Citigroup: Q4 earnings

Summary of Intel's earnings for its fourth quarter, following which shares were down 2% immediately after results in the post-market (9.08pm London time).

 

Revenue

Earnings per share

Expected

$14.72 billion $0.66

Actual

$14.7 billion $0.74

 

Start trading nowlog in or see live chart

The first big tech firm to report managed to beat EPS expectations, but guidance for the coming quarter was weak, prompting a negative reaction in the share price. Intel said the final quarter was a strong end to a good year. However, the firm forecast $13.7 billion in revenue for the first quarter, below the $13.78 billion currently expected. Demand does tend to be lower in the first quarter, with the result that margins can be lower as well, so the muted guidance is not unexpected. The strong rally in the shares in the past year has meant that they currently trade on a PE of 17.4, which leaves little room for disappointment given the higher expectations for Intel. 

Here is a full list of US stocks that can be traded outside New York Stock Exchange trading hours of 2.30pm to 9pm (London time).

Denna information har sammanställts av IG, ett handelsnamn för IG Markets Limited. Utöver friskrivningen nedan innehåller materialet på denna sida inte ett fastställande av våra handelspriser, eller ett erbjudande om en transaktion i ett finansiellt instrument. IG accepterar inget ansvar för eventuella åtgärder som görs eller inte görs baserat på detta material eller för de följder detta kan få. Inga garantier ges för riktigheten eller fullständigheten av denna information. Någon person som agerar på informationen gör det således på egen risk. Materialet tar inte hänsyn till specifika placeringsmål, ekonomiska situationer och behov av någon specifik person som får ta del av detta. Det har inte upprättats i enlighet med rättsliga krav som ställs för att främja oberoende investeringsanalyser utan skall betraktas som marknadsföringsmaterial.