Euro little changed, but holds last week’s gains

EUR/USD remains above $1.38, although currently it is broadly unchanged this morning due to lack of economic news.

The near 400-point bounce in EUR/USD is still intact, but the currency cross shows little inclination to push towards the $1.39 level at the moment.

We have seen EUR/USD edge out of overbought territory on the hourly chart, but the highs just above $1.39 remain the target to beat at present. Now that $1.38 has been broken, previous resistance becomes support, which means that $1.3825-$1.3832 could see buyers creeping back in if this retracement moves lower in the near term.

With the uptrend intact in weekly, daily and hourly timeframes, it seems there remains an appetite to push EUR/USD higher. Should we see the $1.39 level taken out, the next resistance level would be the October 2011 highs towards $1.4290. This would be something in the order of a 3% move, but since February witnessed such a move it would not be entirely out of the question, particularly if we see risk appetite recover on a broad basis.

Spot FX EUR/USD chart

Denne informasjonen er utarbeidet av IG, forretningsnavnet til IG Markets Limited. I tillegg til disclaimeren nedenfor, inneholder ikke denne siden oversikt over kurser, eller tilbud om, eller oppfordring til, en transaksjon i noe finansielt instrument. IG påtar seg intet ansvar for handlinger basert på disse kommentarene og for eventuelle konsekvenser som et resultat av dette. Ingen garanti gis for nøyaktigheten eller fullstendigheten av denne informasjonen. Personer som handler ut i fra denne informasjonen gjør det på egen risiko. Forskning gitt her tar ikke hensyn til spesifikke investeringsmål, finansiell situasjon og behov som angår den enkelte person som mottar dette. Denne informasjonen er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser, så derfor er denne informasjonen ansett å være markedsføringsmateriale. Selv om vi ikke er hindret i å handle i forkant av våre anbefalinger, ønsker vi ikke å dra nytte av dem før de blir levert til våre kunder. Se fullstendig disclaimer og kvartalsvis oppsummering.

Finn artikler av analytikere

Denne informasjonen er utarbeidet av IG, forretningsnavnet til IG Markets Limited. I tillegg til disclaimeren nedenfor, inneholder ikke denne siden oversikt over kurser, eller tilbud om, eller oppfordring til, en transaksjon i noe finansielt instrument. IG påtar seg intet ansvar for handlinger basert på disse kommentarene og for eventuelle konsekvenser som et resultat av dette. Ingen garanti gis for nøyaktigheten eller fullstendigheten av denne informasjonen. Personer som handler ut i fra denne informasjonen gjør det på egen risiko. Forskning gitt her tar ikke hensyn til spesifikke investeringsmål, finansiell situasjon og behov som angår den enkelte person som mottar dette. Det er ikke utarbeidet i samsvar med lovens krav for å fremme uavhengighet av investeringsanalyse og som sådan er ansett av å være markedsføringskommunikasjon. Selv om vi ikke er hindret i å handle i forkant av våre anbefalinger, ønsker vi ikke å dra nytte av dem før de blir levert til våre kunder.