40 år i bransjen
185 800 kunder verden over
15 000 markeder

Home Retail Group prepare for Q1 figures

The last month has seen Home Retail Group’s shares drift after the boost from its full-year figures abated.

Home Retail Group’s two main arms, Argos and Homebase, have had differing levels of success over the last couple of years. Argos has seen consumer shopping habits bring its particular style of retail outlet back into fashion, and subsequently helped prop up the less successful Homebase arm.

What had previously been deemed one of Argos’ weaknesses, its high-street stores, could become one of its main advantages. Online shoppers have begun to split into two distinct demographics, click and deliver and click and collect. The click and deliver service needs to utilize the facilities of the Royal Mail or UPS, alternatively have its own extensive delivery infrastructure. The click and collect shoppers want the convenience of buying online without having to traipse around a shop, with more immediate access to their purchases rather than waiting for it to be delivered. This has been highlighted by the initial agreement that Argos has struck with online retailer eBay. Effectively allowing eBay to hold goods at the company’s stores for collection.

Trends have formed and reformed quickly with online shopping, but judging by the increases seen on an annual basis from a number of businesses reporting online sales as their fastest area of growth, this is something that is set to grow in the coming years.

Having posted better-than-expected full-year figures, investor expectation is high and the quiet period of the last month has seen shares drift back down to just below 190p level. The shares are not in oversold territory but are at the low end of the range, and the 200-day moving average has offered the shares some sort of support. Assuming it can keep closing above the 188p level, we would expect some sort of bounce ahead its Q1 figures released on Thursday 13 June. 

Denne informasjonen er utarbeidet av IG, forretningsnavnet til IG Markets Limited. I tillegg til disclaimeren nedenfor, inneholder ikke denne siden oversikt over kurser, eller tilbud om, eller oppfordring til, en transaksjon i noe finansielt instrument. IG påtar seg intet ansvar for handlinger basert på disse kommentarene og for eventuelle konsekvenser som et resultat av dette. Ingen garanti gis for nøyaktigheten eller fullstendigheten av denne informasjonen. Personer som handler ut i fra denne informasjonen gjør det på egen risiko. Forskning gitt her tar ikke hensyn til spesifikke investeringsmål, finansiell situasjon og behov som angår den enkelte person som mottar dette. Denne informasjonen er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser, så derfor er denne informasjonen ansett å være markedsføringsmateriale. Selv om vi ikke er hindret i å handle i forkant av våre anbefalinger, ønsker vi ikke å dra nytte av dem før de blir levert til våre kunder. Se fullstendig disclaimer og kvartalsvis oppsummering.

Finn artikler av analytikere

Tradingskolen

 • Innledning

  Les om hvordan analytikere bruker grafer til å tolke investoradferd og forstå mønstre i markedet. Lær deg å bruke de ulike tilgjengelige grafene og identifisere kursmønstre etter hvert som de dannes.

 • Hva er shortsalg?

  Shortsalg gjør det mulig å tjene penger i et fallende marked eller beskytte eksisterende investeringer. Les mer om hvordan og hvorfor shortsalg kan inngå som en viktig del av en balansert handelsstrategi.

 • Stop-og limitordre

  I denne delen presenterer vi handelsplattformen PureDeal og illustrerer hvor enkelt du kan handle i CFDer på mange ulike markeder. Vi omtaler også funksjoner som stop-og limitordrer og forklarer hvordan du kan handle med giring.

   

Denne informasjonen er utarbeidet av IG, forretningsnavnet til IG Markets Limited. I tillegg til disclaimeren nedenfor, inneholder ikke denne siden oversikt over kurser, eller tilbud om, eller oppfordring til, en transaksjon i noe finansielt instrument. IG påtar seg intet ansvar for handlinger basert på disse kommentarene og for eventuelle konsekvenser som et resultat av dette. Ingen garanti gis for nøyaktigheten eller fullstendigheten av denne informasjonen. Personer som handler ut i fra denne informasjonen gjør det på egen risiko. Forskning gitt her tar ikke hensyn til spesifikke investeringsmål, finansiell situasjon og behov som angår den enkelte person som mottar dette. Det er ikke utarbeidet i samsvar med lovens krav for å fremme uavhengighet av investeringsanalyse og som sådan er ansett av å være markedsføringskommunikasjon. Selv om vi ikke er hindret i å handle i forkant av våre anbefalinger, ønsker vi ikke å dra nytte av dem før de blir levert til våre kunder.