40 år i bransjen
185 800 kunder verden over
15 000 markeder

Cisco set to report lower revenue

Cisco will post its second-quarter figures on Wednesday 12 February and expectations are for revenues to fall.

The Californian-based manufacturer of networking software and hardware is expected to report a drop in revenues from $12.1 billion in Q1 down to $11 billion for Q2. Year-on-year revenues are expected to fall from $12.1 billion in 2013. It is worth noting that Cisco’s quarterly figures have come in better than expected every quarter in the last two years.

The last two weeks have seen Cisco Systems and Samsung come to an agreement to lift patent restrictions for each other, in an effort to improve both companies' product development. This is not the first case of sharing, although it is not particularly common. Both management teams highlighted the benefits that could be offered. 

Since January 2013 its shares are over 13% higher, and at the same time the company has a 2.98% dividend yield ensuring that the $122 billion market capitalised company has a solid following with investors. At present IG client accounts are 93% long.

Below the 200-day moving average, the stock price is some way off the highs of $26-per-share last seen in early August. Support comes in at $22, with $23.09 (200-DMA) acting as a barrier to upside presently. Any moves through this metric could see profit-taking at $23.70/80 previous support level.

A drop through $20.50 on a daily closing basis could mark the confirmation of a head and shoulders pattern and would set the stock price on a revisit to the November 2012 lows of $16.50.

Denne informasjonen er utarbeidet av IG, forretningsnavnet til IG Markets Limited. I tillegg til disclaimeren nedenfor, inneholder ikke denne siden oversikt over kurser, eller tilbud om, eller oppfordring til, en transaksjon i noe finansielt instrument. IG påtar seg intet ansvar for handlinger basert på disse kommentarene og for eventuelle konsekvenser som et resultat av dette. Ingen garanti gis for nøyaktigheten eller fullstendigheten av denne informasjonen. Personer som handler ut i fra denne informasjonen gjør det på egen risiko. Forskning gitt her tar ikke hensyn til spesifikke investeringsmål, finansiell situasjon og behov som angår den enkelte person som mottar dette. Denne informasjonen er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser, så derfor er denne informasjonen ansett å være markedsføringsmateriale. Selv om vi ikke er hindret i å handle i forkant av våre anbefalinger, ønsker vi ikke å dra nytte av dem før de blir levert til våre kunder. Se fullstendig disclaimer og kvartalsvis oppsummering.

Finn artikler av analytikere

Tradingskolen

  • Før du handler

    Psykologi er et sentralt element innenfor verdipapirhandel. Hvordan du oppfatter markedet og reagerer på det, kan ha stor betydning for suksessen. I denne modulen går vi gjennom enkelte aspekter av handelspsykologien og identifiserer feil mange gjør.

  • Handel med CFD-er

    I denne delen gir vi en innføring i CFD-handel (Contracts For Difference) og hvordan den fungerer. Vi oppgir eksempler og grunner til å handle CFDer. Vi diskuterer også kurssetting og finansieringskrav.

  • Børser og prising

    Råvarer er grunnlaget for omtrent alle andre tenkelige produkter og er like viktige som de er volatile. Les mer om hvordan disse uvurderlige naturressursene passer inn i det bredere markedet.

Denne informasjonen er utarbeidet av IG, forretningsnavnet til IG Markets Limited. I tillegg til disclaimeren nedenfor, inneholder ikke denne siden oversikt over kurser, eller tilbud om, eller oppfordring til, en transaksjon i noe finansielt instrument. IG påtar seg intet ansvar for handlinger basert på disse kommentarene og for eventuelle konsekvenser som et resultat av dette. Ingen garanti gis for nøyaktigheten eller fullstendigheten av denne informasjonen. Personer som handler ut i fra denne informasjonen gjør det på egen risiko. Forskning gitt her tar ikke hensyn til spesifikke investeringsmål, finansiell situasjon og behov som angår den enkelte person som mottar dette. Det er ikke utarbeidet i samsvar med lovens krav for å fremme uavhengighet av investeringsanalyse og som sådan er ansett av å være markedsføringskommunikasjon. Selv om vi ikke er hindret i å handle i forkant av våre anbefalinger, ønsker vi ikke å dra nytte av dem før de blir levert til våre kunder.