IG Trading Power 50

At IG we’ve long understood the importance of finding and sharing the most relevant and up-to-date trading information – especially when you’re on the go.

With this in mind, we have created the IG Trading Power 50 (#IGTP50) – a list of who we think are the 50 most influential market commentators on Twitter.

Featuring market practitioners, economic advisers, industry bodies, authors, award-winners and news breakers, the IG Trading Power 50 is designed to help you cut through the noise and make the most informed trading decisions possible.

We have carefully selected each member based not only for the size of their Twitter following, but also on their posting frequency, the extent of their social influence and the depth and quality of insight we think they provide.

Of course, just like the markets commented on, the membership will inevitably evolve, adapt and expand over time, ensuring that the IG trading Power 50 will always help put you at the forefront of market happenings.

See a selection of who’s made it on to the IG Trading Power 50 by looking below. If you disagree with who we’ve chosen, or have your own suggestions for who to include, let us know by tweeting @IGcom quoting #IGTP50.

You can also follow the full list on Twitter.

[<a href="//storify.com/IGcom/igtradingpower50" target="_blank">View the story "#IGTradingPower50" on Storify</a>]

Denna information har sammanställts av IG, ett handelsnamn för IG Markets Limited. Utöver friskrivningen nedan innehåller materialet på denna sida inte ett fastställande av våra handelspriser, eller ett erbjudande om en transaktion i ett finansiellt instrument. IG accepterar inget ansvar för eventuella åtgärder som görs eller inte görs baserat på detta material eller för de följder detta kan få. Inga garantier ges för riktigheten eller fullständigheten av denna information. Någon person som agerar på informationen gör det således på egen risk. Materialet tar inte hänsyn till specifika placeringsmål, ekonomiska situationer och behov av någon specifik person som får ta del av detta. Det har inte upprättats i enlighet med rättsliga krav som ställs för att främja oberoende investeringsanalyser utan skall betraktas som marknadsföringsmaterial. 

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören.
Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar.
CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången.