40 år i bransjen
185 800 kunder verden over
15 000 markeder

JPMorgan results consensus adjusted

One could say that JPMorgan Chase has suffered reputational damage over the past few years and the fall-out from the London whale trade is still quite fresh in the memory of the investor.

We may have reached the point where the bank can put these difficult times behind it, not least owing to the fact that it has paid its dues for its many indiscretions. In the January quarter, legal expenses and settlement bills came to $21 billion.

Due the decline in capital markets the New York-based bank has seen, and is likely to still encounter, barriers to increasing its earnings. The company is currently trading at $59.23, 2.6% higher since the bank reported fourth-quarter results for 2013 in January, when it announced $1.30 earnings per share, missing the Thomson Reuters consensus estimate of $1.33 by $0.03, and revenue of $23.20 billion, compared to the consensus estimate of $23.81 billion.

JPMorgan will release first-quarter results for 2014 on Friday at midday and hopes to build on that January performance. The intention to pay off dividends of $1.60 per share, providing a yield to 2.7% and a premium over and above that of the broader market, should sit well with investors.

Earnings per share of $1.37 are now expected, with revenue of $24.48 billion and adjusted net income of $5.44 billion. Any beating of the expectations could put see the stock in demand and see the price head northwards through the $61.80 mark.
 

JPMorgan is available for extended hours trading. Here is a list of US stocks that can also be traded outside New York Stock Exchange trading hours of 2.30pm to 9pm (London time).

Denne informasjonen er utarbeidet av IG, forretningsnavnet til IG Markets Limited. I tillegg til disclaimeren nedenfor, inneholder ikke denne siden oversikt over kurser, eller tilbud om, eller oppfordring til, en transaksjon i noe finansielt instrument. IG påtar seg intet ansvar for handlinger basert på disse kommentarene og for eventuelle konsekvenser som et resultat av dette. Ingen garanti gis for nøyaktigheten eller fullstendigheten av denne informasjonen. Personer som handler ut i fra denne informasjonen gjør det på egen risiko. Forskning gitt her tar ikke hensyn til spesifikke investeringsmål, finansiell situasjon og behov som angår den enkelte person som mottar dette. Denne informasjonen er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser, så derfor er denne informasjonen ansett å være markedsføringsmateriale. Selv om vi ikke er hindret i å handle i forkant av våre anbefalinger, ønsker vi ikke å dra nytte av dem før de blir levert til våre kunder. Se fullstendig disclaimer og kvartalsvis oppsummering.

Finn artikler av analytikere

Tradingskolen

  • Limit-ordre

    Lær deg de forskjellige teknikkene for å åpne og lukke en posisjon – fra enkel, umiddelbar handel til en automatisk instruksjon om å handle i ditt fravær. Ved å legge inn ordrer kan du sikre gevinst eller beskytte deg mot tap. Bli kjent med de ulike ordretypene og hvordan de brukes.

  • Marginhandel

    Les om hvordan du kan benytte giring til å oppnå en stor eksponering mot et finansmarked med en relativt lav førstegangsinvestering. Giring kan øke fortjenesten, men det er viktig å bruke teknikken med forsiktighet, fordi den også øker tapsrisikoen.

  • Indekser forklart

    Les mer om formålet med større og mindre aksjeindekser og hvordan de er satt sammen. Lær hvordan du kan oppnå eksponering mot disse volatile markedene gjennom noen av verdens mest populære handelsprodukter.

Denne informasjonen er utarbeidet av IG, forretningsnavnet til IG Markets Limited. I tillegg til disclaimeren nedenfor, inneholder ikke denne siden oversikt over kurser, eller tilbud om, eller oppfordring til, en transaksjon i noe finansielt instrument. IG påtar seg intet ansvar for handlinger basert på disse kommentarene og for eventuelle konsekvenser som et resultat av dette. Ingen garanti gis for nøyaktigheten eller fullstendigheten av denne informasjonen. Personer som handler ut i fra denne informasjonen gjør det på egen risiko. Forskning gitt her tar ikke hensyn til spesifikke investeringsmål, finansiell situasjon og behov som angår den enkelte person som mottar dette. Det er ikke utarbeidet i samsvar med lovens krav for å fremme uavhengighet av investeringsanalyse og som sådan er ansett av å være markedsføringskommunikasjon. Selv om vi ikke er hindret i å handle i forkant av våre anbefalinger, ønsker vi ikke å dra nytte av dem før de blir levert til våre kunder.