40 år i bransjen
185 800 kunder verden over
15 000 markeder

Wells Fargo hits all-time high before Q1results

Wells Fargo’s figures will be released on 10 April, and the last couple of days has seen a little of the froth taken off the top.

Along with JP MorganWells Fargo always starts off the reporting season for the big US banks, and so far 2014 has been very kind to shareholders. The bank covers a range of retirement planning and wealth management products along with both retail and corporate banking. This year, its shares have risen by 7.7%.

As with all global banks, Wells Fargo has had a number of issues to deal with since the financial crash, specifically tighter regulations over ratios covering deposits and lending. The recent announcement from the Federal Reserve granting banks a two-year extension to meet the Volcker rule standards is good news. That being said, the American Bankers Association had been lobbying on behalf of the banks for more sweeping changes to the current proposals, and will be only moderately happy with this amendment.

Following this announcement, we have seen shares in Wells Fargo stumble just as they broke through the $50 level for the first time. The last couple of weeks saw broad support just below the $48 level, much closer to the 50-day moving average. The US Bank is expecting to post Q1 earnings per share of 96 cents on the back of $20.64 billion in sales. Any weakness in the shares closer to the $48 level could be seen as a buying opportunity before the stock reverts to the upwards momentum it has enjoyed for so long.

Wells Fargo chart

Denne informasjonen er utarbeidet av IG, forretningsnavnet til IG Markets Limited. I tillegg til disclaimeren nedenfor, inneholder ikke denne siden oversikt over kurser, eller tilbud om, eller oppfordring til, en transaksjon i noe finansielt instrument. IG påtar seg intet ansvar for handlinger basert på disse kommentarene og for eventuelle konsekvenser som et resultat av dette. Ingen garanti gis for nøyaktigheten eller fullstendigheten av denne informasjonen. Personer som handler ut i fra denne informasjonen gjør det på egen risiko. Forskning gitt her tar ikke hensyn til spesifikke investeringsmål, finansiell situasjon og behov som angår den enkelte person som mottar dette. Denne informasjonen er ikke utarbeidet i samsvar med regelverket for investeringsanalyser, så derfor er denne informasjonen ansett å være markedsføringsmateriale. Selv om vi ikke er hindret i å handle i forkant av våre anbefalinger, ønsker vi ikke å dra nytte av dem før de blir levert til våre kunder. Se fullstendig disclaimer og kvartalsvis oppsummering.

Finn artikler av analytikere

Tradingskolen

  • Støtte og motstand

    Les om hvordan analytikere bruker grafer til å tolke investoratferd og forstå mønstre i markedet. Lær deg å bruke de ulike tilgjengelige grafene og identifisere kursmønstre etter hvert som de dannes.

  • Prising og finansiering

    I denne delen gir vi en innføring i CFD-handel (Contracts For Difference) og hvordan det fungerer. Vi oppgir eksempler og grunner til å handle CFDer. Vi diskuterer også kurssettingen og finansieringskravene.


  • Måter å handle valuta på

    Utforsk hvordan verdens største og mest likvide finansielle marked fungerer. Vi forklarer hvordan internasjonale valutaer omsettes, og hva du bør vite før du går inn dette populære markedet.

Denne informasjonen er utarbeidet av IG, forretningsnavnet til IG Markets Limited. I tillegg til disclaimeren nedenfor, inneholder ikke denne siden oversikt over kurser, eller tilbud om, eller oppfordring til, en transaksjon i noe finansielt instrument. IG påtar seg intet ansvar for handlinger basert på disse kommentarene og for eventuelle konsekvenser som et resultat av dette. Ingen garanti gis for nøyaktigheten eller fullstendigheten av denne informasjonen. Personer som handler ut i fra denne informasjonen gjør det på egen risiko. Forskning gitt her tar ikke hensyn til spesifikke investeringsmål, finansiell situasjon og behov som angår den enkelte person som mottar dette. Det er ikke utarbeidet i samsvar med lovens krav for å fremme uavhengighet av investeringsanalyse og som sådan er ansett av å være markedsføringskommunikasjon. Selv om vi ikke er hindret i å handle i forkant av våre anbefalinger, ønsker vi ikke å dra nytte av dem før de blir levert til våre kunder.